A várva várt megoldás... néhány vélemény!

2015.01.19 17:13

 

Amíg 30 perces zsírégető edzést végzel, tested problémás területeit váltakozó vákuumhatásnak tesszük ki, ezzel biztosítva a terület vérbőségét. Igy gyorsabb és hatékonyabb fogyást tudunk elérni. Ettől lesz célzott az alakformálás.

Igy egy "sima" kardioedzéssel ellentétben, a VacuShape hatékonyságát megtöbbszörözi a gyalogoló mozgás és a vákuumhatás együttes hatása, és ehhez mindössze 30 perc elég heti 3-szor.

 

 

Néhány vélemény azoktól, akik már kipróbálták:

 

Közel 65 év, 8 év mozgáskorlátozottság után, félév alatt heti átlag 2-3 edzéssel amit elértem: -15 kg, -20 cm, diéta nélkül. Szabad mozgás, lépcsőzés, gyaloglás bot nélkül és havi -15.000 Ft gyógyszerköltség. Bárki választhat: gyógyszer vagy bérlet.

(Bné Márton Mária)

 

Az első 10 alkalom után szó szerint a "saját bőrömön" tapasztaltam az első változásokat. A bőröm simább lett. A gépben végzett mozgás  nem megerőltető még az edzetleneknek  sem, így már nekem sem!!!! A 13-14.  edzés után  a ruháim is sokkal kényelmesebbek. Még van mit edzenem, tehát folytatom. Tudom és merem  ajánlani mindenkinek!!

(K. B. Andi)

 

Kellemesen fárasztó, üdítő, teherbírás-fokozó hatás. Csökkenő centik, visszahúzódó narancsbőr, feszesebb bőr. Mindenkinek szívből ajánlom.

(M.Piroska)

 

8. alkalom rendszeres Vacushape használata után a 4 éve problémás, fájós térdemmel a mindennapi mozgásom lényegesen javult. Észrevehetően növelte a teherbírásom. Örülök, hogy találtam egy olyam mozgásformát, amit idősebb korom ellenére is tudok használni a sikeres fogyás és egészségem karbantartása érdekében.

(Szabó Lászlóné, 60 éves)

 

Fél éve használom a Vacushapet. Eddig 13 kilót fogytam. Az étkezésre is odafigyelek, így sikerült ezt elérnem. A hasam és a derekam 10 centivel lett kisebb. Nekem segített a fogyásba.

(B. Melitta)

 

Örülök, hogy elkezdtem járni az edzésekre. Eddigi tapasztalataim szeretném megosztani: munka után hatékony stressz oldás, már 2 hét után nem fájt a derekam, lábam. Jobb a közérzetem, jókedvem van, aktívabbnak érzem magam. 15 alkalom után érzem, hogy elkezdődött az alakváltozás, 4 cm csökkenés derékban, csípőben.

(László Ferencné 58 éves)